Dialog Boia-Liiceanu: De ce este Romania altfel?

Ateneul Roman gazduieste dialogul dintre Lucian Boia si Gabriel Liiceanu cu tema “De ce este Romania altfel?” luni, 10 iunie 2013, ora 19.00. Sunteti invitatai astfel la un dialog intre doi oameni de cultura care pot spune lucruri avizate despre asezarea in lume a tarii noastre, despre trecutul si prezentul nostru. Mai putin despre viitor.

Ultimele carti ale lui Lucian Boia au starnit discutii aprinse. Mai cu seama volumul “De ce este Romania altfel?”. S-a vorbit de patriotism si de lipsa de patriotism. Insa criticii cei mai inversunati ai lui Lucian Boia au uitat, pare-se, ca numai cine iubeste poate suferi pentru neimplinirile fiintei indragite.

Evenimentul va fi deschis de Andrei Dimitriu, Directorul General al Filarmonicii “George Enescu”, urmat de un interludiu muzical sustinut de violonista Cristina Anghelescu si pianistul Viniciu Moroianu. In incheiere, Lucian Boia va acorda autografe.

Evenimentul este organizat de Filarmonica “George Enescu” in colaborare cu Grupul Humanitas. Biletele, in valoare de 50 si 70 de lei, se gasesc la casa de bilete a Ateneului Roman.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *