“Romania frumoasa” pregateste doua editii rock

Andra Gavril si Marius Constantinescu au pregatit doua editii rock ale emisiunii “Romania frumoasa” (TVR 2) pentru acest sfarsit de saptamana. Joi, 13 iunie, de la ora 19.00, The Troggs vin in platoul emisiunii chiar inainte de concertul pe care il vor sustine la Arenele Romane. Trupa The Animals, celalalt cap de afis al Festivalului Rock in Parc, va fi prezenta in editia de vineri, 14 iunie (ora 19.00), a emisiunii, difuzata simultan si online pe TVR+.

The Troggs sunt supranumiti “pionieri ai punk-rock-ului britanic” si s-au remarcat in anii ’60, atat pe piata muzicala britanica, cat si pe cea americana. Cateva dintre piesele devenite celebre sunt “With a girl like you”, “Love is all around” si “Wild thing” – pe care Jimi Hendrix a numit-o “imn national” si dupa care a realizat un cover.

“House of the Rising Sun” si “Don’t let me be misunderstood” sunt doua dintre piesele memorabile ale celor de la The Animals, o trupa care face parte din fenomenul cunoscut sub numele de “british invasion”, perioada in care s-au remarcat The Beatles, The Who si The Rolling Stones. Grupul s-a format in 1962 in Newcastle-upon-Tyne (Marea Britanie), iar din 2005 activeaza sub numele de The Animals and Friends.

The Troggs concerteaza la Arenele Romane in 13 iunie, de la ora 22.00, iar The Animals vor urca pe scena in 14 iunie, la ora 22.30, in cadrul celei de-a doua editii a Festivalului Rock in Parc, organizat de Phoenix Entertainment (acces liber). TVR 2 este coproducator al Festivalului International Rock in Parc.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.