Fii voluntar la Astra Film Fest!

Astra Film Festival a lucrat cu voluntari cu mult inainte ca voluntariatul la festivaluri sa fie cool. De fapt, a fost primul festival de film din Romania care a inclus in echipa un grup de voluntari (se intampla in anii ’90). Filme, masterclass-uri, expozitii, muzica, atmosfera de festival, Astra Film Festival le are pe toate, iar munca de voluntariat aduce intotdeuna o satisfactie in plus celor ce o aleg.

Voluntarii pot descoperi lumea filmului de non-fictiune din alte perspective decat cele stiute, pot invata de la profesionistii din domeniu si isi pot trai propriile experiente legate de organizarea unui eveniment atat de important, precum un festival international de film.

Inscrierea se face prin completarea formularului de inscriere existent pe site – www.astrafilm.ro – si trimiterea lui impreuna cu o fotografie in format *jpg la adresa voluntari@astrafilm.ro pana pe 6 octombrie 2013. Aplicatiile vor fi evaluate si apoi se va discuta implicarea concreta in festival. Toti voluntarii primesc o diploma care atesta implicarea lor in festival si care poate servi drept recomandare pentru activitati viitoare in domeniu.

Seriozitate, responsabilitate, creativitate si un excelent spirit de echipa… asta cauta Astra Film la voluntarii sai, asa ca, acelora care cred ca au toate datele, plus dorinta de a invata si de a se distra in acelasi timp, le spunem “Hai Voluntar la Astra Film Sibiu!”.

Festivalului International de Film Documentar de la Sibiu, Astra Film Festival, a fost initiat in 1993 si a devenit de-a lungul anilor un eveniment de referinta pentru profesionisti, pentru zona academica si pentru publicul cinefil. In 2013, Astra Film Festival aniverseaza 20 de ani de existenta, ani in care au fost prezentate mii de filme si au fost sustinute constant programe de promovare a documentarului romanesc pe plan international. Astra Film Festival Sibiu este organizat de Departamentul Astra Film (CNM Astra) si Fundatia Astra Film.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.