Teatru pentru copii: „Miraj intr-un OU”

Teatrul „Ion Creanga” va invita miercuri, 19 iunie, la ora 18.00, alaturi de copiii vostri intre 1 si 4 ani, sa urmariti spectacolul „Miraj intr-un OU”, care se va juca la Sala Rapsodia. Mingi care isi fac propriile jonglerii, o ploaie care danseaza, stelute poznase, care rad si se ascund sub tot felul de forme, un curcubeu acuarela si nenumarate desene muzicale sunt doar o parte dintre personajele din ou.

Intr-o montare inedita in Romania, care imbina mijloacele multimedia cu firescul artistic si in care muzica special creata devine glasul obiectelor si culorilor, „Miraj intr-un OU” ii invita pe cei mai mici dintre spectatori intr-o aventura palpitanta a imaginarului copilariei. Decorul in care se desfasoara actiunea, un ou translucid supradimensionat, simbolizeaza un univers primar in care se naste o poveste, el cuprinzand doua planuri, al scenei si al spectatorilor deopotriva.

In distributie: Carmen Palcu Adam
Regia: Daniela Andrei
Scenografia: Adrian Adam
Muzica: Bazooka (George Siia) – Moonlight Breakfast
Coregrafia: Pastorel Ionescu
Animatia video: Razvan Ciorsac
Scenariul: Carmen Palcu Adam
Consultant psiholog: Carmen Anghelescu – Sef Departament Educatie Timpurie, Centrul pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala Step by Step

Informatii despre bilete gasiti AICI.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.