Teatru pentru copii: “Miraj intr-un OU”

Teatrul “Ion Creanga” va invita miercuri, 19 iunie, la ora 18.00, alaturi de copiii vostri intre 1 si 4 ani, sa urmariti spectacolul “Miraj intr-un OU”, care se va juca la Sala Rapsodia. Mingi care isi fac propriile jonglerii, o ploaie care danseaza, stelute poznase, care rad si se ascund sub tot felul de forme, un curcubeu acuarela si nenumarate desene muzicale sunt doar o parte dintre personajele din ou.

Intr-o montare inedita in Romania, care imbina mijloacele multimedia cu firescul artistic si in care muzica special creata devine glasul obiectelor si culorilor, “Miraj intr-un OU” ii invita pe cei mai mici dintre spectatori intr-o aventura palpitanta a imaginarului copilariei. Decorul in care se desfasoara actiunea, un ou translucid supradimensionat, simbolizeaza un univers primar in care se naste o poveste, el cuprinzand doua planuri, al scenei si al spectatorilor deopotriva.

In distributie: Carmen Palcu Adam
Regia: Daniela Andrei
Scenografia: Adrian Adam
Muzica: Bazooka (George Siia) – Moonlight Breakfast
Coregrafia: Pastorel Ionescu
Animatia video: Razvan Ciorsac
Scenariul: Carmen Palcu Adam
Consultant psiholog: Carmen Anghelescu – Sef Departament Educatie Timpurie, Centrul pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala Step by Step

Informatii despre bilete gasiti AICI.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.