Expozitie de pictura: “Pixeli”

Vernisajul expozitiei de grup “Pixeli”, organizata de DanaArtGallery, va avea loc pe 18 iunie, de la ora 18.30, la Galeria Odeon din Calea Victoriei, nr. 40-42. Expozitia, care are ca scop prezentarea unui mijloc de comunicare, intr-un mod inedit, poate fi vizitata pana la data de 15 iulie 2013.

Expozantii – Adriana Vasile, Bogdana Contras, Cornelia Gherlan, Daniela Zbarcea, Laura Avramescu Cherciu, Violeta Chirculescu – au ales ca in pictura lor sa introduca ceva nou si anume pixelul. Definit ca un element component foarte mic, pixelul este folosit aici ca acea particularitate care defineste tabloul, modalitatea prin care realizeaza comunicarea intre el si privitor.

Fiecare pixel din tablouri, formeaza o imagine, apeland la plastica si la o gama monocromatica, accentul cazand pe culorile rosu, negru si alb. Tablourile formeza un puzzle, o expresie plastica abstracta, ce te duce cu gandul la comunicare. Tablourile trebuie intelese in aceasta situatie, ca niste pixeli, care vor forma in sfarsit o imagine de ansamblu, redata in modul cel mai frumos cu putinta, in tusa si culoare.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.