Analia Selis deschide concertul Buena Vista Social Club

Analia Selis revine in atentia publicului (dupa pauza pe care si-a luat-o pentru a dedica mai mult timp cresterii celor doi copii ai ei) pe 25 iunie, cand va canta in deschiderea concertului legendarei orchestre Buena Vista Social Club, pentru a doua oara in cariera. Repertoriul Analiei va include melodii traditionale latino-americane, pe care artista le va interpreta alaturi de trupa ei live, precum si de violoncelistul Razvan Suma, care ii este sot.

Ziarul New York Times observa in cronica celui mai recent album Omara Portuondo, denumit „Gracias” (castigator al unui premiu Latin Grammy) ca „anii nu au reusit sa diminueze cu nimic calitatile ei vocale… vocea ei ramane una bogata, dinamica si puternica.” Omara canta si danseaza pe scena de cand era adolescenta in anii ’40 si nu da semne de oboseala, incitand in permanenta colegii din scena dar si publicul sa se miste alaturi de ea in pasi de dans.

Dupa ce a revenit alaturi de Orquesta pentru cateva concerte vara trecuta, el sonero de Santiago de Cuba Eliades Ochoa revine la Bucuresti, pentru prima data pe aceeasi scena cu toti ceilalti muzicieni Buena Vista Social Club. Ochoa este considerat unul dintre cei mai importanti interpreti ai stilului son din toate timpurile, iesind in evidenta prin vocea sa inconfundabila, palaria de cowboy si armoniile chitarei sale (de fapt, un instrument traditional cubanez transformat).

Biletele, aflate in curs de epuizare, pot fi achizitionate pe www.bilete.ro, din oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro, precum si din reteaua Eventim, pe www.eventim.ro, in magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, la Librariile Humanitas si Carturesti si la casa de bilete a Salii Palatului.

Concertul de la Bucuresti este organizat de Fundatia Phoenix.
Concertul de la Cluj-Napoca este organizat de Diesel Club Events.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.