Ottawan reinvie curentul disco la Cinema Patria

OTTAWAN, nume-reper al curentului disco, care a starnit febra dance in Franta, si a dus apoi fiorul in lumea intreaga, ajunge in premiera in Romania in aceasta toamna. Formatia se pregateste pentru un show exploziv, pe care il va sustine pe 8 noiembrie la Cinema Patria. Din programul serii, care se va desfasura sub emblema “Discoteca ’70” nu vor lipsi piese nemuritoare precum “Hands Up”, “D.I.S.C.O” sau “You’re Ok”.

OTTAWAN este prima formatie disco de origine franceza, iar identitatea sa este sinonima cu destinul artistic al carismaticului solist Jean Patrick (Baptiste). Intemeiata la inceputul anilor ’80, trupa a patruns repede in topurile europene, cu piesa de debut, “D.I.S.C.O”. In 1981 a fost randul hitului “Hands Up” sa puna stapanire pe primele pozitii ale clasamentelor muzicale. Piesa a ajuns pana in Noua Zeelanda, unde a ramas pe locul 1 timp de 8 saptamani. Si piesa “You’re ok” (T’es ok) a facut istorie, in Franta ea situandu-se si in prezent in topul celor mai bine vandute melodii ale tuturor timpurilor.

Pentru concertul OTTAWAN s-au pus in vanzare urmatoarele categorii de bilete:

VIP – 250 lei ( intalnire si poza cu artistul, CD & afis cu autograf)
Categoria 1 – 200 lei
Categoria 2 – 150 lei
Categoria 3 – 100 lei

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si Cinema Patria. Cei care doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro.

EDIT 28 SEPTEMBRIE 2013: Concertul OTTAWAN care ar fi trebuit sa aiba loc pe 8 noiembrie la Bucuresti a fost anulat, ca urmare a interesului scazut al publicului fata de eveniment. Cei care deja au achizitionat bilete sunt invitati sa recupereze contravaloarea acestora din punctele de vanzare sau de la sediul companiei de ticketing de la care au fost achizitionate.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.