Richard Clayderman aduce primavara romantica in Bucuresti

Phoenix Entertainment are deosebita placere de a oferi publicului un spectacol grandios al celui mai popular pianist al momentului: Richard Clayderman revine in Bucuresti pe 19 martie, ora 20.00, la Sala Palatului, intr-un concert inedit. Pianistul va fi acompaniat de muzica magistrala a Cameratei Regale, intregul spectacol fiind condimentat de percutionistul Daniel Ciampolini.

Prince of Romance, asa cum este supranumit celebrul pianist, va oferi celor prezenti doua ore feerice, in care va interpreta cele mai cunoscute si apreciate cantece ale sale. Dintre acestea nu va lipsi cea mai iubita piesa a artistului francez, „Ballade pour Adeline”, aflata in inimile tuturor ascultatorilor sai si care a atins cifra record de peste 22 de milioane de copii vandute in 38 de tari.

Talentul lui Richard Clayderman a fost apreciat nu numai prin aplauzele a milioane de fani, ci si prin cele 267 de discuri de aur si 70 de discuri de platina, cucerite in urma inregistrarilor a peste 1300 de melodii. Artistul detine titlul oficial de „cel mai popular pianist din lume” acordat de Cartea Recordurilor.

Biletele sunt disponibile la preturile de 400, 300, 200, 140 si 95 lei, in reteaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, la casa de bilete a Salii Palatului si online prin www.eventim.ro.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.