Vanatoarea de fotografii se intinde pana in Anglia

Pe 29 iunie, pentru prima data in istoria Vanatorii de Fotografii (inceputa in 2008), organizatorii duc aceasta editie in doua tari simultan! Se vor aduna zeci de fotografi amatori cu dorinta de a redescoperi Bucurestiul si a se distra, insa nu oricum, ci impreuna cu fotografii creativi din Ipswich, Marea Britanie, de la ora 12.30, ora locala Bucuresti, la Cafeneaua Dolce Bacio (Bd. Regina Elisabeta, Nr. 61, Sector 5, vis a-vis de Liceul Lazar, langa Parcul Cismigiu).

Tema acestei editii este ca participantii sa prezinte orasul in care locuiesc, prin fotografie, pentru straini, oameni care traiesc in alta tara si care vor sa cunoasca atmosfera urbana locala prin prispa locuitorilor. Participantii vor fi rugati sa indeplinieasca o serie de teme foto surpriza, pe baza unui traseu urban dat.

Cum s-a ajuns la aceasta editie simultana? Doi membri fondatori ai Bandei Foto, Rares Chirita si Maria Barte, sunt studenti in ultimul de facultate si studiaza Computer Games Design la University Campus Suffolk. Astfel, au avut ocazia sa ii intalneasca pe organizatorii Festivalului Switch Fringe si de a crea a opta Vanatoare de Fotografii, Vanatoare Internationala.

Vanatoarea de Fotografii este un eveniment de fotografie creat ca un mod de a ajuta fotografii amatori sa isi exprime creativitatea. Banda Foto este un grup care sustine fotografia creativa, cu scopul de a aduce in atentia pasionatilor noi moduri de a aborda si de a se exprima prin fotografie. Echipa a dat viata si altor proiecte precum primul Curs de Creativitate Fotografica, sustinut de Toyota si Centrul de Studii Romano-Japoneze; workshop-uri de stop-motion, fotografie urbana sau portret; fotografie de eveniment, dar si multe altele.

Accesati pagina http://www.bandafoto.ro/inscriere pentru a participa GRATUIT la Vanatoarea de Fotografii Editia a opta. Pentru intrebari suplimentare puteti scrie pe adresa banda.fotografica (a t) gmail.com.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.