CoIncident: sapte personaje, doua povesti, un lucru in comun

Teatrul Apropo (Strada Foisorului, nr. 160) gazduieste o noua reprezentatie a spectacolului independent “CoIncident” al grupei de teatru din cadrul Centrului de Creatie InLight duminica, 30 iunie, la ora 20.00. Scrisa de patru autori cu viziuni diferite, dar complementare, piesa este o combinatie de momente umoristice si secvente dramatice care fac spectatorul sa treaca printr-o varietate de emotii.

Spectacolul prezinta sapte personaje cu vieti foarte diferite, povesti independente despre responsabilitate si alegeri-cheie, unite printr-un invizibil fir comun. “CoIncident” este o productie originala, independenta, pregatita de membrii grupei de teatru a Centrului de Creatie InLight pe parcursul unui curs intensiv de actorie si dramaturgie.

Centrul de Creatie InLight este conceput dupa modelul scolilor americane de arta si vizeaza dezvoltarea personala intr-un cadru relaxat si profesionist, sub deviza “Esti ceea ce gandesti”. Centrul exista pentru cei care vor sa aiba ”o altfel de inalnire” cu oamenii, pentru cei care vor sa se inteleaga prin alte metode decat cele obisnuite si sa se dezvolte prin dans, actorie, pian, canto, pentru adultii care inca vor sa se mai joace.

Intrarea la spectacol este libera, insa donatiile pentru artisti sunt incurajate.

Puteti rezerva locuri la numarul de telefon 0747 065 250, sau la adresa contact@teatrul.ro.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/469082846509753/?fref=ts

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.