La TVR 1, fiecare dimineata devine “zurli”

Vara aceasta, la TVR 1 diminetile vor fi tot mai “zurli”, odata cu noua productie dedicata intregii familii. Mamici, tatici, copii si bunici vor putea savura impreuna momente vesele alaturi de Gasca Zurli si “Tanti Prezentatoarea” (Mirela Retegan), incepand din 6 iulie, in fiecare sambata, de la ora 9.30. Dimineata Zurli va putea fi urmarita si online, pe www.tvrplus.ro.

Timp de o ora, veselia devine stapana micului ecran si intra in toate casele, responsabili de buna dispozitie fiind cei mai simpatici colegi de joaca ai copiilor: Clopotel, Truli, Zdranganel, fetita Zurli, Zana Buna, Vrajitoarea Tura Vura si Tanti Prezentatoarea.
Dimineata Zurli este in prezent singurul show autohton de family entertainment interactiv, din care nu vor lipsi invitati celebri – personalitati cunoscute din lumea filmului si a televiziunii, din muzica, politica sau presa, care, dincolo de orice statut public, sunt parinti. De altfel, intreaga emisiune a fost gandita in scopul de a-i aduce pe parinti cat mai aproape de cei mici, de a stimula comunicarea si educatia primara prin joc si joaca, intr-un cadru vesel si interactiv. Cei mici invata lucruri noi, cantece, dansuri, in timp ce parintii invata cum sa se joace cu copiii lor si cum sa petreaca timpul alaturi de cei mici intr-un mod cat mai simplu, eficient, dar si placut.

“In Dimineata Zurli fiecare personaj din Gasca poate fi un model pentru copii, cei mici au ce sa invete, se identifica usor cu problemele intampinate de fetita Zurli sau de Clopotel si vad aspectele negative din contraexemplul pe care il da Tura Vura; se aliaza cu personajele si intamplarile pozitive si inteleg mai bine aspectele nesanatoase. Parintii care vor participa la Dimineata Zurli, fie ca invitati in platou, fie de acasa, din fata micului ecran, isi vor aminti ca viata e simpla si frumoasa, ca bucuriile mari stau in lucrurile marunte, in intamplarile de zi cu zi. Parintii vor constientiza cu fiecare emisiune cat sunt de norocosi sa traiasca alaturi de copiii lor miracolul vietii”, declara Mirela Retegan, realizator, scenarist si director artistic al proiectului.

Din desfasuratorul Diminetilor Zurli nu vor lipsi cantece cunoscute din folclorul copiilor, orchestrate intr-o noua varianta acustica, moderna, si interpretate de personajele Zurli, insa nici creatiile noi, originale, compuse special de Cornel Sorian (Stigma). Mai mult decat atat, fiecare editie se va desfasura in jurul unei teme ce va fi ilustrata si printr-o pictura, la care vor participa toti invitatii emisiunii. Fiecare tablou va fi vandut ulterior in cadrul unei licitatii, fondurile astfel obtinute urmand a fi utilizate pentru un proiect caritabil derulat de Gasca Zurli la Spitalul Fundeni din Bucuresti.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.