6-20 iulie: Summer Art Salon

Comunitatea de arta va invita sa participati la Summer Art Salon, un manifest de amploare dedicat artei, care are loc in perioada 6-20 iulie. Salonul reuneste lucrarile a numerosi artisti, lucrari care vor putea fi admirate timp de doua saptamani in Bucuresti si Sinaia. In circuitul Summer Art Salon s-au alaturat: Europa Royale Hotels, Galeria Saint Ink din Bucuresti si Vila Camelia din Sinaia.

Evenimentul se desfasoara in perioada 6-20 iulie 2013 la Vila Camelia, in Sinaia si Europa Royale Hotel si Galeria Saint Ink in Bucuresti. Dupa succesul inregistrat la Spring Art Salon, Summer Art Salon aduce o perioada mai lunga de expunere – 2 saptamani – si o prima activitate desfasurata in afara Bucurestiului. Vernisajul va avea loc vineri 13 iulie, ora 19.30, la Europa Royale Hotel si Galeria Saint Ink.

Summer Art Salon este un manifest al artei active, un concept inovator care transforma orice spatiu intr-o adevarata galerie de arta. Expozitiile au caracter nomad, incercand sa populeze cat mai multe spatii conventionale in locuri de intalnire a artei. Dupa Bucuresti, salonul de arta se muta vara aceasta si in Sinaia. Orasul regal redevine un centru de intampinare a artei, unde isi expun lucrarile artisti din diferite orase ale tarii – Iasi, Ploiesti, Bucuresti, Beius, Braila.

Summer Art Salon vine in continuarea Spring Art Salon, desfasurat in Bucuresti in luna aprilie si care a insemnat trei zile de expozitii in cinci locatii concomitente din centrul Bucurestiului: Van Gogh Grand Cafe, Hotel Tempo, Hotel Trianon, Bruno-wine bar si Galeria Horatiu Malaele. Toate aceste spatii au gazduit lucrarile a peste 30 de artisti ai Comunitatii de arta.

Comunitatea de arta a fost fondata in anul 2008 fiind prima comunitate activa de artisti amatori si profesionisti din Romania. Conceputa ca un loc de intalnire si discutie precum si de prezentare portofolii, Comunitateadearta.com este in prezent cea mai mare comunitate de arta si reuneste artisti cu diferite interese in sfera artelor vizuale: pictura, sculptura, grafica, fotografie, hand made, video si altele.

Share

One thought on “6-20 iulie: Summer Art Salon

  1. Pingback:CoLoRaidA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.