Teatrul de Arta Bucuresti deschide stagiunea Teatru fara tavan

Daca iarna trecuta, pe 8 decembrie 2012, Teatrul de Arta Bucuresti inaugura propria sala de spectacole, iata ca in aceasta vara, pe 8 iulie 2013, Teatrul de Arta Bucuresti anunta deschiderea serilor racoritoare de teatru si muzica buna la Teatru fara tavan. Pentru ca apetitul pentru evenimente in spatii inchise scade, Teatrul de Arta Bucuresti a luat initiativa de a dezvolta o stagiune de vara in aer liber.

Astfel, la sediul TAB, care dispune de o curte interioara generoasa, ferita de zgomotul urban, s-a amenajat “Teatru fara tavan”, un spatiu de evenimente, spectacole de teatru si concerte, cu o capacitate de 85 de locuri, o scena de 4x3m si scenotehnica necesara.

Asadar, pe 8 iulie, la ora 20.15, se incepe cu primirea invitatilor si cu o sesiune de discutii si fotografii, se asezoneaza cu muzica clasica si cate ceva de-ale gurii, pentru atmosfera, se lasa totul la dospit cam 45 de minute, cat tine conferinta de presa, de la 21.15 se porneste rasul copios, in rafale, la CARAGIALE.RO – spectacol de teatru coupe, in premiera, cu povesti mai putin cunoscute ale lui Caragiale, cu un umor savuros, pentru Romania anului 2013, apoi, de la 21.45, se serveste un spectacol inedit, “Ludwig, Niccolo & Jo” cu actorii Radu Gheorghe si Mihai Bisericanu alaturi de Georgeta Ciocarlan.

Programul lunar al stagiunii este disponibil pe www.teatruldearta.ro.

Stagiunea Teatru fara tavan a Teatrului de Arta Bucuresti va fi deschisa permanent in perioada 8 iulie – 8 septembrie 2013, si va incanta publicul cu spectacole de teatru pentru adulti, spectacole pentru copii, derulate in cadrul proiectulului Teatrul de Arta Junior, concerte si evenimente in aer liber.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.