Wesley Snipes e sarbatorit la TCM in ultimul weekend din iulie

In iulie, TCM il sarbatoreste pe Wesley Snipes, vedeta filmelor de actiune, copilul-minune din Bronx care si-a dorit sa fie actor inca de cand avea doar cativa ani, si cel care a declarat public ca daca ar fi fost distribuit in Shaft, filmul ar fi avut de doua ori mai mult succes. Wesley Snipes s-a nascut pe 31 iulie, iar in ultimul weekend al acestei luni TCM va difuza trei din cele mai bune filme ale sale:

Pasagerul 57 * Passenger 57, 1992
Vineri, 26 iulie la 22.00

Distributia: Wesley Snipes, Bruce Payne, Tom Sizemore, Alex Datcher, Bruce Greenwood. Regizor: Kevin Hooks. Expertul antiterorist John Cutter (Wesley Snipes), recent retras din activitate, trebuie sa-si foloseasca toate resursele pentru a anihila o banda de teroristi care deturneaza avionul in care calatoreste si el.

Blade, 1998
Sambata, 27 iulie, la ora 22.00

Distributia: Wesley Snipes, Stephen Dorff, Kris Kristofferson, N’Bushe Wright, Donal Logue. Regizor: Stephen Norrington. O adaptare a benzii desenate create in 1973, Blade spune povestea unui vanator de vampiri (Snipes), care e imun la muscatura acestora si porneste pe urmele lor impreuna cu detectivul Hannibal King si urmasul lui Dracula, Frank Drake.

Demolatorul * Demolition Man, 1993
Duminica, 28 iulie, la ora 22.00

Distributia: Sylvester Stallone, Wesley Snipes, Sandra Bullock, Nigel Hawthorne, Benjamin Bratt. Regizor: Marco Brambilla. Los Angeles, 2032. Dupa ce a fost inchis pe nedrept pentru o serie de crime, un politist este eliberat dintr-o inchisoare criogenica pentru a-l prinde pe adevaratul criminal.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.