Belinda Carlisle lanseaza DVD-ul „Live from Metropolis Studios”

Belinda Carlisle, diva muzicii pop care va oferi un spectacol aparte la Sala Palatului in aceasta toamna, isi continua neostenita activitatea muzicala. Astfel, artista a anuntat lansarea unui pachet special ce contine un DVD si un CD realizate cu ocazia sustinerii unui concert inedit in prestigiosul studio londonez Metropolis. Doar 100 de persoane au avut sansa de a se afla in public in cadrul acestui eveniment.

Materialul intitulat „Live from Metropolis Studios” va fi disponibil nu numai formatul standard, ci si intr-o editie deluxe care cuprinde in plus o multime de fotografii deosebite ale Belindei, precum si o poza cu autograful original al artistei. Acesta din urma poate fi comandat pana la data 26 iulie de pe site-ul ei personal.

Publicul roman o va putea vedea live pe Belinda Carlisle in data de 16 octombrie la Sala Palatului intr-un eveniment cu totul si cu totul special, organizat de Phoenix Entertainment Classics. Artista va incanta spectatorii cu piese memorabile precum „La Luna”, „Heaven is a Place on Earth”, „Circle in the Sand”, „Summer Rain”, „Mad About You”, „I Get Weak”. Mai mult decat atat, Belinda va prezenta si cea mai recenta piesa a sa, „Sun”, care s-a bucurat deja de nenumarate reactii pozitive peste hotare.

Biletele sunt disponibile la preturile de 300, 220, 160, 110 si 75 de lei in functie de categoria de loc si pot fi achizitionate din reteaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, din librariile Humanitas si Carturesti, de la Sala Palatului si online prin www.eventim.ro.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.