Ce vedem saptamana aceasta la Teatrul fara tavan

Stagiunea Teatru fara tavan a Teatrului de Arta Bucuresti va fi deschisa permanent in perioada 8 iulie – 8 septembrie 2013, si va incanta publicul cu spectacole de teatru pentru adulti, spectacole pentru copii, derulate in cadrul proiectulului Teatrul de Arta Junior, concerte si evenimente in aer liber.

Iata ce se intampla saptamana aceasta:

Actorul Eugen Cristea va asteapta miercuri, 24 iulie, ora 21.15 la “Tonight I’m Yours”, “un one man show bazat pe cele mai bune compozitii ale mele in calitate de cantautor, aparute pe cele cateva CD-uri ale mele.”

Vineri, 26 iulie, incepand cu ora 21.15, sunteti invitati la spectacolul RULETA RUSEASCA, dupa poemul “Norul cu pantaloni” de Vladimir Maiakovsky, in interpretarea actorului Ovidiu Niculescu pe muzica live a celor de la Trupa Veche. Teatru, muzica si poezie, un concept inedit care surprinde.

Spectacolul “Ciao, Bella!”, de Antoaneta Zaharia, un puternic confesional al sexului feminim, o poveste despre cum si de ce, o introspectie in vietile a trei femei in cautare, cu Ioana Flora, Catalina Mustata si Clara Flores, va avea loc sambata, 27 iulie, ora 21.15, in aer liber.

Pentru copii si nu numai, duminica, 28 iulie, dimineata, incepand cu ora 10.15, la soare dar pe racoare, va avea loc spectacolul “Ne jucam impreuna” cu Eugen Cristea si Cristina Deleanu. Un show interactiv, in care copiii sunt implicati, practic, de la inceput pana la sfarsit, un “remember” al celebrei emisiuni TV “Feriti-va de magarus!” (Eugen Cristea)

Pentru informatii si rezervari: 0737.904.932 | rezervari@teatruldearta.ro

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.