Jeff Bridges si Ryan Reynolds sunt “R.I.P.D. Copoi pentru strigoi”

Ro Image a adus pe marile ecrane din Romania filmul de actiune/aventura R.I.P.D. COPOI PENTRU STRIGOI, cu Jeff Bridges si Ryan Reynolds, despre doi politisti morti si nu prea… Filmul e regizat de Robert Schwentke (Red) si produs de Neal H. Moritz (seria Fast and Furious, I Am Legend), Michael Fottrell si Mike Richardson.

Cei doi politisti sunt inrolati pentru a prinde si a duce inapoi la locul lor sufletele diabolice si distructive care au fugit din fata Judecatii de Apoi si care nu vor sa paraseasca Pamantul in liniste si pace.

Seriful Roycephus “Roy” Pulsifer (Jeff Bridges) a executat mai multe penitente in R.I.P.D. pentru multiple infractiuni comise in timpul vietii; e tipul care le stie pe toate, obisnuit sa faca totul de unul singur, si nu in echipa. Are un stil unic, mereu pus pe poante si ironii, dar e cel mai bun din departament si stie absolut toate smecheriile cu care ii poate pacali pe diabolicii care fug din fata Judecatii de Apoi si-si cauta refugiu inapoi pe Pamant.

Nick Walker (Ryan Reynolds) este un politist dur, care stie cum se invart rotile sistemului, dar e omorat la datorie. Aflat acum la Judecata de Apoi, Nick primeste o oferta pe care nu o poate refuza: ori plateste o penitenta de 100 de ani in serviciul R.I.P.D. (Rest In Peace Department), ori ajunge in iad. Pentru ca vrea sa-l gaseasca pe cel care l-a ucis, dar si pentru ca vrea sa se intoarca pe Pamant, la sotia lui iubita, convins ca poate incalca regulamentul care interzicea reunirea cu cei vii, Nick alege prima varianta, alaturandu-se fortelor care vaneaza sufletele diabolice ratacite pe pamant.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.