Marius Bodochi si Dan Tudor urca impreuna in “Taxi blues”

Teatrul Mignon va invita sambata 27 iulie si duminica 28 iulie 2013, ora 20.30 la avanpremiera spectacolului “Taxi blues” de Ana Maria Bamberger, cu Marius Bodochi si Dan Tudor. Regia spectacolului este semnata de Dan Tudor, iar scenografia de Doru Zanfir. “Taxi Blues” aduce pe scena povestea regelui Lear intr-un context cu totul inedit: un mare actor roman este exilat in Germania la volanul unui taxi.

Blues-ul este balansul pe care acesta il face intre “a juca Lear in Romania” si “a fi Lear in Germania”. Aparitia neasteptata a unui personaj in statia de taxi din Hamburg face ca povestea sa devina extrem de amuzanta. Modul in care cele doua personaje interactioneaza va fi, desigur, deliciul publicului. Va veti putea bucura de un spectacol cu trairi extreme, interpretii celor doua roluri fiind ei insisi doi artisti diferiti ca structura, dar compatibili cu ideea spectacolului.

“Taxi blues” a obtinut Premiul pentru cel mai bun spectacol (regia Dan Tudor) si Premiul pentru cea mai buna interpretare masculina, acordat ex-aequo actorilor Marius Bodochi si Dan Tudor la Festivalul National de Comedie 2012, de la Galati.

Dan Tudor a primit Premiul “Goange Marinescu” pentru regie si Marius Bodochi a obtinut premiul pentru Cel mai bun actor la Festivalul international al teatrului de studio de la Pitesti, 2012, unde “Taxi blues” a fost declarat Cel mai bun spectacol.

Pret biletului este de 30 lei.
Rezervari la contact@teatrulmignon.ro
Bilete online pe www.iabilet.ro
Teatrul Mignon: str. Hristo Botev, nr. 1

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.