“Strumpfii 2” revin pe ecranele romanesti in 23 august

Columbia Pictures si Sony Pictures Animation prezinta in asociere cu Hemisphere Media Capital o productie a Kerner Entertainment Company, un film de Raja Gosnell: “Strumpfii 2”. In filmul care va avea premiera in cinematografele din Romania pe 23 august, distribuit de InterComFilm, joaca, printre altii, Katy Perry – in rolul lui Strumfette si Hank Azaria – in rolul lui Gargamel.

Productia de succes a Columbia Pictures/Sony Pictures Animation din anul 2011, “Strumpfii”, a dovedit ca 50 de ani de succes ai micilor creaturi albastre in toate productiile artistice nu au fost un simplu accident. De la prima lor aparitie in cartile de benzi desenate belgiene, in anul 1958, strumpfii lui Peyo i-au distrat pe copiii si adultii din intreaga lume, aparand in benzi desenate, carti, seriale de televiziune, filme, jocuri video, spectacole live, sau sub forma de figurine. Filmul din 2011 a devenit un adevarat fenomen global, la care au participat peste 560 de milioane persoane.

In timp ce in primul film, prietenii nostri albastri si adorabili au gustat putin din Big Apple (New York), in “Strumpfii 2” ei isi vor manifesta apetitul cosmopolit prin noi aventuri care vor avea loc in orasul luminilor – Paris, Franta! “Cel mai emotionant lucru pentru mine, ca regizor, era sa conduc aventura lor prin tot Parisul,” explica Raja Gosnell, care regizeaza si cel de-al doilea film cu strumpfi. “Am ajuns sa filmam in locuri in care, dupa cate stiu eu, n-a mai filmat nimeni. Am filmat pe scena Operei din Paris si de pe arcadele contrafortilor de la Catedrala Notre Dame. Datorita simpatiei publicului pentru strumpfi si a muncii de lamurire purtata de Jordan si de co-producatorul Raphael Benoliel cu autoritatile Parisului, am avut acces acolo unde n-am crezut ca vom filma vreodata. Ce altceva si-ar mai putea dori un regizor?”

In noul film, vrajitorul cel rau, Gargamel da viata unor creaturi malefice, care seamana cu strumpfii, numite Naughties / Obraznicaturile, care, spera el, il vor ajuta sa puna mana pe continutul magic al strumpfilor. Dar atunci cand descopera ca numai un strumpf adevarat ii poate da ceea ce urmareste si ca numai o vraja secreta a Strumfettei le poate transforma pe Obraznicaturi in strumpfi adevarati, Gargamel o rapeste si o duce la Paris, unde el devenise, in ochii a milioane de admiratori, cel mai mare vrajitor al lumii. Numai Papa, Clumsy, Grouchy si Vanity ar putea-o salva pe Strumfette, cu conditia sa se reintoarca in zilele noastre, la prietenii lor umani, Patrick si Grace Winslow.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.