Cartoon Network si The LEGO Group dezvolta franciza Mixels

Cartoon Network si The LEGO Group au anuntat ca vor crea impreuna o inovatoare franciza globala de divertisment, Mixels, care va fi lansata in 2014. Viitorul proiect al celor doua companii, care se numara printre liderii pietei mondiale de divertisment pentru tineri, se adreseaza intregii familii. Vor fi lansate, printre altele, animatii (in principal scurtmetraje), o varietate de jocuri digitale si un nou concept de joc de construit, care va avea elemente de colectie.

Animatiile vor fi difuzate la Cartoon Network si pe www.cartoonnetwork.ro, iar creaturile colorate Mixels, care pot fi amestecate si pot forma diverse combinatii, vor fi personajele unor povesti pline de imaginatie si neprevazut. In 2014 va fi lansata, in trei etape si la un pret mic, o gama de miniseturi de constructii care pot fi colectionate. Fanii vor putea descoperi lumea Mixels si pe telefoane de tip smartphone, cu ajutorul unei antrenante aplicatii cu jocuri.

Conceptul Mixels este rezultatul colaborarii dintre Cartoon Network, unul dintre liderii globali ai divertismentului pentru copii, si The LEGO Group, companie cu traditie, renumita in intreaga lume pentru calitatea si creativitatea jocurilor sale. Studiourile Cartoon Network s-au aratat interesate sa produca animatii originale pornind de la valorile LEGO® , iar The LEGO Group analiza un nou concept, bazat pe o serie de creaturi mici. Cele doua companii si-au unit fortele si asa a aparut lumea Mixels. Proiectul a fost dezvoltat de o echipa multinationala formata din dezvoltatori de continut, designeri si animatori, care si-au unit fortele din Los Angeles in Antlanta si din San Diego in Connecticut si Danemarca.

“Acesta este urmatorul pas in evolutia Studiourilor Cartoon Network si cream astfel continut original”, spune Rob Sorcher, Chief Content Officer Cartoon Network. “Inca din primele etape ale creatiei, animatori de talie mondiala si creatori de jocuri s-au intalnit cu echipele de design si continut LEGO, iar colaborarea intensa a pus in lumina puterea creativa a ambelor branduri.”

“Mixels va fi continut inovativ in programul Cartoon Network, care va beneficia de pe urma valorosului parteneriat cu LEGO. Suntem bucurosi ca fanii Cartoon Network din Germania, Austria, Elvetia, Benelux, Europa Centrala si de Est si Rusia vor face cunostinta cu Mixels in curand”, spune Stephan Schwarzer. (Vice President Programs & Creative Services pentru Germania, Austria, Elvetia, Benelux, CEE & Russia)

Mixels ii va inspira intr-un mod nou pe tineri, iar acestia vor avea parte de divertisment care genereaza joaca creativa, fizica si virtuala. Noutatea acestei serii este capacitatea de a antrena publicul, care va deveni participant activ si va putea crea personaje si continut nou. Mixels va fi o experienta unica, pe platforme si cu formate multiple, la care copiii pot participa de oriunde si oricand.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.