“Fa-mi loc!” la Godot Cafe-Teatru

Godot Cafe-Teatru va invita joi 8 august, de la ora 20.00, la spectacolul “Fa-mi loc!” de Anthony Michineau, in regia lui Radu Beligan, avandu-i in distributie pe Marius Manole si Medeea Marinescu. Cea mai indragita actrita de film se intalneste in sfarsit cu cel mai “pe val” actor de teatru intr-o comedie a carei productii este semnata de “Asociatia INSPIRA.

“Fa-mi loc!” spune povestea a doi tineri care se intalnesc in ajunul Craciunului in cuseta unui tren de noapte. Ea, o fata singura, sarmanta, aventuriera, el, un barbat cu principii, pus in fata unui eveniment neprevazut care-i va rasturna intreaga existenta.

Suntem in ajunul Craciunului. E momentul in care simtim mai mult ca oricand sa fim inconjurati de familie si de cei pe care ii iubim cu adevarat. Hazardul ii aduce pe Manuel si Camilla impreuna, doi oameni care nu au aparent nimic in comun, ceea ce va genera nenumarate “scantei”. Insa amandoi cauta sa inteleaga si sa se inteleaga, amandoi au nevoie sa se destainuie, si mai mult, amandoi au nevoie de a se vindeca de singuratate.

“Fa-mi loc!” este un spectacol care ne invita sa reflectam asupra propriei noastre existente dincolo de orice convenienta sociala.

Durata spectacolului este de o ora si jumatate, iar pretul unui bilet este de 50 lei.

Share

One thought on ““Fa-mi loc!” la Godot Cafe-Teatru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.