Campania “Te asteptam in librarie” face Focus pe carte!

“Focus pe Carte!”: acesta este sloganul editiei 2013 a campaniei TE ASTEPTAM IN LIBRARIE!, initiata de Editura Herald in 2009 si dezvoltata, an de an, in parteneriat cu peste 90 de librarii din toata tara. In perioada 1 august – 1 noiembrie, cititorii sunt asteptati in librarii, pentru a consulta pliantul editurii si a descoperi cele mai noi titluri.

Publicul beneficiaza si de 40 de titluri marcate cu o reducere de 20%, insa, cumparand orice carte de la Editura Herald cititorii participa la tombola din acest an care le poate aduce premii constand in aparate foto, rucsacuri foto, cursuri de fotografie destinate atit aparatelor DSLR, cat si mirrorless, oferite de F64, ateliere culturale marca Fundatia Calea Victoriei, vouchere cadou si premii de fidelitate constand in pachete de carti Herald.

In plus, pasionatii de arta fotografica sunt invitati sa participe la concursul de fotografie cu tema “Focus pe Carte!”, trimitand cel putin o fotografie care sa aiba ca subiect cartea sau lectura. Premiile constau in aparate foto performante, cursuri de fotografie individuale, ateliere culturale, carti Herald si includerea celor mai bune fotografii din concurs in expozitia itineranta care va fi gazduita de librarii partenere din toata tara. Fotografiile din concurs vor fi jurizate de urmatorii fotografi profesionisti: Mircea Struteanu, Radu Spiridon, Costin Boerescu, Alexandru Anghel, Bogdan Cosmin, Gelu Coltan.

Informatii complete gasiti pe site-ul oficial al campaniei: www.teasteptaminlibrarie.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.