Pe 17 august se petrec “Accidente inspaimantatoare pe terenul de joaca”

Godot Cafe-Teatru va asteapta sambata 17 august, de la ora 19.00, la spectacolul “Accidente inspaimantatoare pe terenul de joaca” de Rajiv Joseph, in regia lui Ryan Whinnem, cu Simona Cuciurianu si Tudor Aaron Istodor. Durata spectacolului este de o ora si jumatate, iar biletul costa 25 lei.

Ce treaba au ochii invinetiti, ranile infectate si voma cu dragostea? “Accidente inspaimantatoare pe terenul de joaca” spune povestea lui Doug si Kayleen pe parcursul a 30 de ani de viata, de la varsta de 8 la 38 de ani. Povestea lor este aratata prin intermediul ranilor care ii aduc, periodic, impreuna, uniti intr-un mod unic si de neinteles pentru restul lumii.

Dramaturgul, Rajiv Joseph, construieste o poveste convingatoare despre natura viscerala a iubirii (ne)impartasite intr-un stil neconventional. Fiecare scena sare cu 15 ani inainte sau cu 10 inapoi fata de scena precedenta si vedem cum se desfasoara povestea lui Doug si Kayleen in timp ce ei se apropie unul de celalalt sau se distrug unul pe altul cu rani reale si imaginare.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.