Prima editie a Metalhead Meeting aduce Hypocrisy in Romania

Prima editie a festivalului METALHEAD MEETING, care va avea loc pe 21 septembrie, la Arenele Romane, reuneste trupele Hypocrisy, Lake Of Tears si Hatesphere, inca trei nume urmand a fi anuntate in curand. Evenimentul este produs si organizat de METALHEAD si Sprint Media, cu sprijinul Gala MGMT&PR.

HYPOCRISY (Suedia, melodic death metal), legenda suedeza condusa de Peter Tagtgren, ajunge in Romania in calitate de headliner. Hypocrisy a luat nastere undeva in 1990 ca urmare a unei excursii a lui Tagtgren in Florida unde l-a si cunoscut pe Phil Fasciana, chitaristul formatiei Malevolent Creation, caruia i-a promis ca urmatoarea sa vizita in S.U.A. va fi alaturi de o trupa. Obsesia lui Tagtgren pentru extraterestri, Illuminati si tot ce tine de domeniul SF s-a materializat in albume care au scris istorie in scena internationala, Hypocrisy ajungand rapid in elita death metal, concertand drept cap de afis la cele mai importante evenimente de profil de pe mapamond.

Show-ul Hypocrisy din Romania va promova ultimul album al trupei, “End Of Disclosure”, lansat in luna martie, insa pe scena de la Arenele Romane se vor auzi toate piesele “grele” care i-au consacrat pe suedezi.

LAKE OF TEARS (Suedia, gothic/doom metal) este o trupa infiintata la inceputul anilor ’90 de catre Daniel Brennare, Jonas Eriksson, Mikael Larsson si Johan Oudhuis. Primul lor album, intitulat Greater Art, a fost lansat in 1994 si abordeaza un stil doom metal, care ulterior a evoluat considerabil, pentru a ajunge sa includa influente de rock psihedelic, progressive metal, si, cel mai recent, death metal.

HateSphere (Danemarca, thrash metal) este o trupa formata in Arhus, de catre chitaristul Peter “Pepe” Hansen in anul 2000, formatia cucerind rapid scena metal daneza si stabilind in acelasi timp un nou standard pentru thrash metal-ul international. Desi trupa a fost marcata de nenumarate schimbari de componenta, stilul s-a pastrat inconfundabil, iar cei de la HateSphere sunt pregatiti sa cucereasca publicul din Romania.

Concertul de la Bucuresti va promova cel de-al saptelea album de studio HateSphere, lansat in 2011 si intitulat “The Great Bludgeoning”, un album cu un sound brutal, care aduce aminte de compozitiile de inceput ale danezilor.

Biletele pentru METALHEAD MEETING se pot gasi online exclusiv pe www.iabilet.ro, cu un click AICI.

Pentru plata ramburs sau prin OP, datele de contact sunt: contact[at]iabilet.ro sau 0741272967, intre 09.30 si 18.00, de luni pana vineri.

In format fizic biletele se gasesc in retelele de distributie Eventim (magazinele Orange si Vodafone, in magazinele Domo, in librariile Humanitas si Carturesti) , MyTicket (Diverta, Mag. Muzica, Sala Palatului), Bilete.ro (Posta Romana, Inmedio, Germanos) si Biletoo (Cinema Patria, Libraria Eminescu, Mag. Unirea), la Club Fabrica (pe terasa) si la sediul nostru din Bd. Pierre de Coubertin 3-5, Office Building (langa Stadionul National – Vatra Luminoasa), Etajul 5 la urmatoarele preturi:

Presale:

80 lei – Zona B
120 lei – Zona A (in fata scenei) – doar 500 de bilete

In ziua concertului:

95 lei – Zona B
145 lei – Zona A (in fata scenei)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.