Dirty Shirt este prima trupa romaneasca anuntata la Maximum Rock 2013

Dupa THE 69 EYES, MY DYING BRIDE, LEAVES’EYES (26 octombrie) si SAMAEL, ATROCITY, EVILE (25 octombrie), o noua formatie confirma participarea la MAXIMUM ROCK FESTIVAL 2013. Este vorba despre formatia DIRTY SHIRT, care va sustine pentru prima data un concert la Bucuresti, in data de 26 octombrie, anunta organizatorii Promusic Events & Xlab Solutions.

Sunt transgresivi, sunt subversivi, sunt „nerusinati“ si sunt METAL, cam asa pot fi descrisi baietii din trupa DIRTY SHIRT, una dintre cele mai importante formatii autohtone din zona grea. Stilul unic rezulta din combinarea elementelor rock si metal cu influente din orizonturi muzicale foarte diverse, cum ar fi folclorul romanescu, funk, electro, dubstep, alternative si reggae. Pana acum, trupa a lansat doua albume iar cel cu numarul trei a aparut in februarie 2013. Septembrie 2013 marcheaza luna in care se da startul primului turneu european Dirty Shirt, cu 9 concerte in Germania, Belgia si Franta.

Line-up:

Dan “Rini” Craciun – voce
Robi Rusz – voce
Mihai Tivadar – chitara, clape
Cristi Balanean – chitara
Pali Novelli – bas
Vlad “X” Toca – tobe

Biletele si abonamentele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas) si online pe www.eventim.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.