Spectacol de teatru, arta vizuala si muzica: “Bellezza Rivale”

Scoala de Arta “Ariodante” in parteneriat cu Royal Art Muzzyk va invita duminica, 18 august 2013, ora 20.00, la Teatrul de Arta Bucuresti (strada Sfantul Stefan, nr. 21) la “Bellezza Rivale” – un spectacol sincretic contemporan in care arta vizuala se imbina armonios cu teatrul si muzica. Spectacolul le propune tuturor iubitorilor de frumos o serie de povesti, care scoase din contextul operelor din care fac parte, capata noi valente.

Prin interpretarea tinerilor artisti, operele de arta expuse prind viata, devenind astfel obiecte de decor sau recuzita necesare spectacolului.

Profesoara Claudia Deleanu a vorbit despre ideea spectacolului pe care il propune publicului bucurestean:
“Fiecare opera de arta are la baza o imagine, o emotie si de aici a plecat si ideea acestui spectacol. Culorile florilor, peisajelor, impreuna cu trilurile emise de sufletul vocii umane, trezesc la viata intreaga natura. Splendoarea acordurilor pline de emotie ale pianului, alaturi de timbrul extrem de spatial al marimbaphonului, instrument rar intalnit in concerte solo, ne introduc in misterele portretelor care, rand pe rand, isi spun povestea”.

Din distributia spectacolului fac parte artistii: Ana-Maria Acunune – soprana, Corina Ignat – soprana, Luiza Albesteanu – soprana, Maria Müller – actrita, Vladimir Sima – tenor, Anta Agavriloae – pian, Miruna Popa- pian, Maria Zahiu- pian, Dan Baitel – pian, Moroianu Daniela – artist plastic. Regizorul spectacolului este prof. Claudia Deleanu.

In program, vor fi prezentate lucrari din creatia compozitorilor: N. Puccini, A. Vivaldi, G.B. Pergolesi, G.F. Handel, J.S. Bach, W.A. Mozart, Fr. Schubert, V. Bellini, G. Donizetti, G.C. Menotti, F. Chopin, G. Enescu, J. Offenbach, E. Sammut si texte din creatia scriitorilor Carlo Goldoni si Ion Minulescu.
Profesori coordonatori: Prof. Iuliana Sgircitu si Prof. Claudia Deleanu.

Pretul unui bilet este de 20 lei. Cei interesati sa ia parte la un spectacol original si plin de emotie sunt rugati sa confirmare participarea pe adresa de email contact@ariodante.ro, pe pagina de Facebook (ArioDante) sau la nr. 0765.164.402 / 0771.253.530, precizandu-se numarul de persoane si un numar de telefon de contact.

Spectatorii pot pleca acasa cu un tablou pictat de profesoara de pictura a Scolii prin participarea la o tombola. Avand in vedere faptul ca fiecare lied sau fragment de opera reprezinta un tablou, profesoara Daniela Moroianu va surprinde un moment si il va picta. Fiecare persoana care intra la spectacol isi va trece numele pe spatele biletului, iar la sfarsit se va stabili, prin tragere la sorti, castigatorul care pleaca cu acel tablou acasa.

Partenerul principal al spectacolului este KAWAI.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.