Ce mai vedem la Teatrul fara tavan

CIAO, BELLA!, de Antoaneta Zaharia, un puternic confesional al sexului feminim, o poveste despre cum si de ce, o introspectie in vietile a trei femei in cautare, cu Ioana Flora, Catalina Mustata si Clara Flores se va juca in seara de joi, 22 august, ora 21.15, in aer liber.

“Un spectacol emotionant si plin de umor despre casnicii ratate si relatii esuate, despre romanica cu mitocanie si dor, despre a pleca de tot din tara, despre prietenia adevarata, dupa o poveste reala “ (Antoaneta Zaharia)

Pentru copii – si nu numai – duminica, 25 august, dimineata, incepand cu ora 10.15, la soare dar pe racoare, “Ne jucam impreuna” cu Eugen Cristea si Cristina Deleanu. Un show interactiv, in care copiii sunt implicati, practic, de la inceput pana la sfarsit.

Stagiunea Teatru fara tavan a Teatrului de Arta Bucuresti va fi deschisa permanent pana pe 8 septembrie 2013, si va incanta publicul cu spectacole de teatru pentru adulti, spectacole pentru copii, derulate in cadrul proiectulului Teatrul de Arta Junior, concerte si evenimente in aer liber.

Pentru informatii si rezervari: 0737.904.932 | rezervari@teatruldearta.ro

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.