Concertele Orchestrei din Paris se vad online pe enescu.tvr.ro

Joi, 5 septembrie, si vineri, 6 septembrie, de la ora 19.30, melomanii vor putea urmari online, in direct, pe enescu.tvr.ro concertele sustinute de Orchestra din Paris in seria “Mari orchestre ale lumii” pe scena Salii Mari a Palatului din Bucuresti.

Sub bagheta dirijorului Paavo Järvi, programul de joi (5 septembrie) al Orchestrei din Paris cuprinde Uvertura la “Le Corsaire” H 101 (H. Berlioz), Concertul pentru vioara si orchestra in re minor op. 15 de B. Britten (solist: Vilde Frang) si Simfonia nr. 3 cu orga in do minor op. 78 de C. Saint-Saëns (solist: Thierry Escaich).

Programul de vineri al Orchestrei (6 septembrie, de la ora 19.30) include Simfonia nr. 1 in Mi bemol Major op. 13 de G. Enescu si Simfonia nr. 5 in Si bemol Major op. 100 de S. Prokofiev.

Tot vineri, va fi transmis in direct la TVR 2, TVR HD si online pe enescu.tvr.ro, de la ora 22.30, concertul ansamblului italian „Europa Galante” (dirijor si solist Fabio Biondi). Concertul face parte din seria “Concertele de la miezul noptii”, va fi sustinut pe scena Ateneului Roman si cuprinde opt lucrari de Vivaldi. Concertul “Europa Galante” este preluat si de platforma video TVR+.

Foto: www.festivalulenescu.ro

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.