In mai putin de-o luna, se lanseaza “8 intr-o barca”

In mai putin de o luna, la TVR 2, cunoscutul om de televiziune Titus Munteanu va aduce, saptamanal, emisiunea – concurs “8 INTR-O BARCA”. Programul are ca scop transformarea unor tineri talentati in artisti completi, care pot deveni celebri si, totodata, pot castiga marele premiu de 10.000 de euro.

“8 INTR-O BARCA” este o noua “Scoala a vedetelor” care le ofera sansa celor 10 concurenti (opt titulari si doua rezerve) sa invete, in mod gratuit, de la profesionisti, tot ceea ce este necesar pentru a deveni un artist complet: canto, dans, joc, actorie, punere in scena, prezentare.

Cei 10, cu varste intre 16 si 23 de ani, au fost alesi in urma unei selectii riguroase desfasurate in aceasta vara. Imediat dupa casting, ei au intrat intr-un adevarat cantonament la TVR, cu repetitii intense, pe parcursul intregii zile. Lectiile de canto se fac sub indrumarea compozitorului Dan Dimitriu, iar cele de dans cu renumita coregrafa Ioana Macarie. Actrita Rodica Mandache se ocupa de instruirea gazdelor emisiunii, Alexandra Beatrice Pacuraru si Nicholas Catianis, doi tineri prezentatori care spera ca in cel mai scurt timp sa devina preferatii publicului. Intreaga pregatire a concurentilor se afla sub directa coordonare a lui Titus Munteanu si a echipei sale de specialisti, producatorul programului fiind Camelia Bostina.

Special pentru “8 INTR-O BARCA”, echipa TVR 2 le-a creat viitorilor artisti cele mai bune conditii de studiu, ei avand la sediul TVR un spatiu dedicat in intregime lor.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.