Rotting Christ canta la Rockstadt Extreme Fest 2014

Dupa KATATONIA (Suedia), una dintre cele mai apreciate trupe de pe firmamentul metalului extrem modern, organizatorii celei de-a doua editii a Rockstadt Extreme Fest anunta o a doua trupa care va fi prezenta la Rasnov anul viitor: ROTTING CHRIST (Grecia), legenda elena a scenei black metal.

ROTTING CHRIST a luat fiinta in 1987 si a facut pasul decisiv spre scena de metal extrem in 1993. Momentul a coincis cu lansarea albumului “Thy Mighty Contract”. Black metalul elen impus de ROTTING CHRIST odata cu lansarea acestui produs a devenit un standard de referinta pe piata europeana si mondiala, iar “Thy Mighty Contract” si-a castigat un loc in galeria materialelor ce sintetizeaza esenta black-ului clasic.

In decursul unei cariere de peste 25 de ani ROTTING CHRIST a evoluat mereu sub aspect stilistic si a lansat 11 albume full length, caracterizate de o mare diversitate a formelor de exprimare muzicala, dar fidele radacinilor ideatice ale formatiei.

Anul 2013 a adus fanilor formatiei un nou motiv de bucurie: lansarea albumului “Kata ton Daimona Eaytoy”, un material multicultural, care inglobeaza incursiuni sonore inspirate de civilizatia incasa, de cea maiasa, de cultura popoarelor slave si, nu in ultimul rand, de mitologia elena. Albumul include si un cover remarcabil dupa piesa “Cine iubeste si lasa”.

Rockstadt Extreme Fest, singurul festival de metal extrem din Romania, isi continua parcursul cu editia din 2014, care va avea loc in perioada 14 – 16 august la Rasnov. Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 sunt deja in vanzare, la urmatoarele categorii de pret:

9 septembrie 2013 – 31 decembrie 2013: 100 lei
1 ianuarie 2014 – 13 iulie 2014: 130 lei
14 iulie – 16 august 2014: 150 lei

Categoria VIP Backstage – 250 lei – acces backstage, poze cu artistii, abonament pentru editia din 2015 + tricoul festivalului.

Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 se gasesc in reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se afla la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Cinema Patria, Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe: Biletoo.ro, BLT.ro, MyTicket.ro, IaBilet.ro, Metalhead.ro/bilete si Eventim.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.