Mircea Vintila canta cu Brambura in Hard Rock Cafe

MIRCEA VINTILA concerteaza in Hard Rock Cafe pe 1 noiembrie alaturi de BRAMBURA, formula de acompaniament care ii este alaturi de aproape 10 ani. Trubadurul romantic al micului Paris de altadata revine, dupa un an, in Hard Rock Cafe si promite celor prezenti o incursiune muzicala intr-o lume plina de farmec si culoare.

Tablouri din Bucurestiul interbelic, secvente inspirate din perioada hippie si pasaje ancorate in realitatea cotidiana se vor perinda prin fata celor prezenti animate de acorduri de chitara şi refrene indragite. Din programul serii nu vor lipsi hituri precum: “Miruna”, “Strada Popa Nan”, “Hanul lui Manuc”, “Adio, deci pe curand” sau “Peste rabdari.”

Pentru concertul programat pe 1 noiembrie sunt in vanzare urmatoarele categorii de bilete:

VIP – 120 lei (intalnire si poza cu artistul) *
Categoria I – 80 lei – loc la mese in fata scenei
Categoria II – 60 RON – loc la mese in sala.

Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Cinema Patria si in Hard Rock Cafe. Cei care doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro.

* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana este rugata sa aiba propriul aparat foto.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.