Expozitie foto: “Distante Improbabile”

Galeria Odeon si DanaArt Gallery va invita la o instalatie de fotografie inedita, in foaierul Salii Studio a Teatrului Odeon, Bucuresti, marti pe 8 octombrie, de la ora 18.30. “Distante Improbabile” este un proiect al artistilor Cristina si Razvan Ropotan, proiect care a inceput in urma cu doi ani.

Expozitia-instalatie ne invita la o privire prezenta, activa si mereu proaspata. Nu este despre tehnica si compozitie in fotografie, ci devine un performance in care publicul este incurajat sa se pozitioneze fata de sine, de ceilalti si de contextul exterior.
“Nu putem sti cu siguranta ce distanta este intre mine, cea care vorbeste si tine, tu, cel care citesti. Intre tine si imagini. Intre fotografii. Intre noi. Intre “tu” si “tine”.”, spune Cristina Ropotan.

“Trebuie sa recunosc ca a fost ideea ei. In esenta, pentru mine a insemnat foarte mult, faptul ca, desi eram departe unul de celalalt, aveam aceasta unealta care ne aducea cumva aproape, indiferent ca eu eram la Paris si ea in Bucuresti. In fiecare din fotografii este in spate, codat, un mesaj de dor, un mesaj de dragoste.”, a adaugat Razvan Ropotan.

Cristina este fotograf, Razvan este actor, iar “Distante improbabile” este prima expozitie pe care cei doi au pregatit-o pentru public. Amandoi sunt tineri si entuziasmul lor este contagios. Nu ezitati sa mergeti sa vedeti aceasta expozitie, deschisa publicului pana pe 27 octombrie.

“Trebuie sa multumim DanaArt Gallery si Fabrik pentru ca au devenit niste prieteni adevarati si ne-au ajutat foarte mult, dar mai ales pentru ca fara ei expozitia nu ar fi avut loc in conditii atat de bune.” au mai spus cei doi.

Expozitia nu va avea un orar fix, fiind deschisa cu o ora inainte si in timpul pieselor de teatru car vor avea loc la Teatrul Odeon, si Sala Studio, dar si prin programare la unul din numerele de telefon 0722.748.668 sau 0753.466.823 pentru un alt interval orar.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.