Fiica lui Tudor Vornicu prezinta De la A la… infinit la TVR 1

La aproape 25 de ani de cand Tudor Vornicu nu mai este, Smaranda Vornicu, fiica indragitului realizator de televiziune al TVR, face, la randul sau, divertisment De la A la infinit. Din octombrie, emisiunea cu acelasi nume produsa in urma cu 32 de ani de Tudor Vornicu va fi prezentata si realizata la TVR 1 de fiica lui, Smaranda, aceasta incercand sa calce cu mandrie pe urmele tatalui ei in televiziune.

“Am crescut prin birourile si pe coridoarele Televiziunii Romane. I-am cunoscut pe oamenii de aur ai acestei institutii, inca din vremurile in care arta de a face televiziune de calitate tinea nu doar de profesionalism, ci de un fel de magie, un fel de proba de echilibru fragil, uneori periculos. Lucrul cel mai important pe care l-am invatat de la toti acesti oameni extraordinari este respectul pentru telespectator. Romanii ne dau din timpul si din atentia lor – sunt daruri extrem de pretioase, pe care trebuie sa le tratam cu responsabilitate si sa le rasplatim cum se cuvine. Din acest respect si din aceasta responsabilitate se construieste, de catre intreaga noastra echipa, proiectul magazinului De la A la infinit”, declara Smaranda Vornicu, realizatoarea si prezentatoarea emisiunii de la TVR 1.

“De la A la infinit” a fost – inca de la inceputul sau – si ramane un proiect de televiziune extrem de ambitios. Sunt multi oamenii, sunt multe intamplarile si informatiile care isi vor gasi locul in acest spatiu televizat atat de generos. Ceea ce speram sa le uneasca, sa le contopeasca intr-un magazin reusit de sambata dupa-amiaza, sunt cateva criterii validate de Televiziunea Romana de-a lungul timpului: valoarea, inteligenta, bunul gust, bunul simt si utilitatea pentru telespectator. Nu este o misiune usoara, insa este – in fond si la urma urmei – misiunea autentica a postului de televiziune national”, este de parere Smaranda Vornicu.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.