Trupa romaneasca Manfellow deschide concertul Rednex

MANFELLOW, una dintre cele mai apreciate trupe de rock alternativ din Romania, va deschide concertul REDNEX din Hard Rock Cafe. MANFELLOW a cunoscut o ascensiune fulminanta dupa ce a castigat in toamna anului 2011 competitia Global Battle of the Bands Romania si s-a clasat pe locul al doilea la finala mondiala GBOB desfasurata la Londra in decembrie 2012. In vara aceluiasi an MANFELLOW a fost singura trupa romaneasca prezenta la Exit Festival, in Serbia.

Pe 11 octombrie, MANFELLOW va incinge atmosfera din Hard Rock Cafe cu combinatia de rockul alternativ cu influnte indie si electro-pop care ii caracterizeaza. Distractia va continua cu hiturile “Cotton Eye Joe”, “Wish You Were Here”, “Hold Me Now” sau “Old Pop In An Oak” din repertoriul trupei REDNEX.

REDNEX a facut furori la jumatatea anilor “90 cu piesa “Cotton Eye Joe,” bulversand topurile cu celebra poveste de dragoste pe ritmuri country. Pentru intalnirea cu publicul din Romania ei pregatesc un show “de neuitat, cu distractie, dans si multe amintiri”.

De vineri pana duminica (4-6 octombrie) biletele pentru concertul Rednex din Hard Rock Cafe vor putea fi cumparate cu reducere. Promotia este valabila in reteaua magazinelor Biletoo: Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Palatul National al Copiilor si online pe Biletoo.ro si BLT.ro

Preturile valabile in timpul promotiei care incepe vineri la ora 00.00 si se incheie duminica la ora 24.00 sunt urmatoarele:

Categoria I promotie (4-6 octombrie) – 100 lei – loc la masa, in fata scenei
Categoria II promotie (4-6 octombrie) 50 lei – loc la masa, in sala
Categoria III promotie (4-6 octombrie) – 30 lei – fara loc

Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.