Ia-ti bilet redus la Trooper!

Primul week-end din anul universitar vine cu vesti bune pentru cei care inca nu si-au luat bilet la concertul Trooper care va marca lansarea albumului „Atmosfera”: de vineri pana duminica (4-6 octombrie), se vor gasi bilete pentru acces general cu 50% reducere. Astfel, pretul unui bilet va fi 10 lei. Promotia este valabila exclusiv in reteaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro.

Concertul care marcheaza lansarea discului „Atmosfera” este programat pe 19 octombrie, ora 20.00, la Turbohalle, in Bucuresti. 10 dintre cei care au bilete din categoria Meet & Greet pentru concertul Trooper din 19 octombrie vor urca pe scena si vor canta o piesa in show-ul de lansare al albumului Atmosfera. Acestia vor fi desemnati prin tragere la sorti si vor afla daca se afla printre cei norocosi chiar in cadrul sesiunii de autografe din ziua evenimentului.

Pret bilete:

Categoria Guitar Clinic – 80 lei – include meet and greet + CD album nou +
guitar clinic (o ora) cu Balaurul si Laurentiu. (50 bilete)

Categoria Meet And Greet – 40 Ron – include meet and greet + CD (50 bilete)

Bilet general promotie – 10 Ron (de vineri ora 00.00 pana duminica ora 24.00)

Pentru a asculta piesele de pe noul album si pentru alte detalii vizitati www.trooper.ro sau https://www.facebook.com/TrooperRocks

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.