Corul Madrigal sustine concerte de Craciun in Iasi si Bucuresti

Corul National de Camera MADRIGAL readuce magia colindelor pe scena Operei Romane din Iasi, in cadrul concertului extraordinar de Craciun, programat pe 9 decembrie. Evenimentul va insemna o celebrare prin muzica a bucuriei Nasterii Domnului si se va desfasura sub bagheta dirijorului Voicu Popescu. De asemenea, pe 15 decembrie, Madrigal va ajunge pe scena Ateneului Roman.

Corul National de Camera “MADRIGAL,” simbol al maiestriei interpretative corale romanesti, a luat fiinta in 1963, iar timp de 47 de ani activitatea sa a fost sinonima cu numele dirijorului Marin Constantin, fondatorul corului. In decursul unei jumatati de veac, cu peste 4100 de concerte sustinute pe cele mai mari scene din tara si strainatate, MADRIGALUL a adus aproape de sufletul publicului mai mult de 1000 de capodopere apartinand tuturor epocilor creatoare ale istoriei muzicii romanesti si universale.

Pentru evenimentul din 9 decembrie sunt in vanzare doua categorii de bilete:

Categoria 1: 130 lei

Categoria 2: 100 lei

Biletele se gasesc la Casa de bilete a Operei Romane din Iasi si la Casa de cultura a studentilor din Iasi.

Pentru evenimentul din 15 decembrie sunt in vanzare doua categorii de bilete:

Categoria VIP – 200 lei

Categoria 1 – 150 lei

Acestea sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Cinema Patria, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro.

Spectacolul incepe la ora 20.00.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.