Pe 15 noiembrie, seara devine jungiana la Carturesti Verona

Editura Herald va invita pe 15 noiembrie la Carturesti Verona sa peteceti o seara jungiana: in intervalul orar 18.00-18.45, analista Eva Pattis Zoja va lansa volumul “Sandwork expresiv”, iar de la 19.00 la 20.30, Herald va asteapta la prezentarea colectiei Jungiana, care cuprinde cinci carti recunoscute international.

De asemenea, pe 16 noiembrie, de la ora 18.30, Eva Pattis Zoja va sustine prelegerea “Aspectul social al psihanalizei – Sandwork expresiv – suport emotional pentru comunitati vulnerabile” la Centrul Seeds for Happiness (Strada Fabrica de Chibrituri, nr. 16, Bucuresti).

Analista EVA PATTIS ZOJA, autoarea cartii “Sandwork expresiv” – recent aparuta la editura Herald – s-a nascut in Italia, in 1952. Este psihanalist cu pregatire internationala, psiholog clinician si detine diplome de studii de specialitate oferite de Institutul Jung din Zurich si de Societatea Internationala de Terapie Sandplay. A activat ca profesor in Zurich, New York si Viena. Carti publicate in limba engleza: Abortion. Loss and Renewal in the Search for Identity (1997), London & New York: Routledge; Sandplay Therapy: The Treatment of Psychopathologies (ed.) (2002) Einsiedeln, CH: Daimon. Sandplay Therapy in Vulnerable Communities, Routledge 2011.  

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.