Mireille Mathieu, de la penurie la succes

Primavara anului viitor aduce in peisajul concertistic autohton un eveniment de proportii, sustinut de o voce legendara, un personaj cu o sensibilitate aparte. Pe 24 martie la Sala Palatului, MIREILLE MATHIEU isi va incanta admiratorii din Romania cu cele mai cunoscute melodii, in acompaniamentul celor 26 de membri ai orchestrei sale.

In cei 47 de ani de la debut, Mireille Mathieu si-a dedicat viata in totalitate publicului, iar succesul melodiilor sale ocupa in continuare pagini importante in istoria muzicii universale. Desi este ovationata de milioane de admiratori in intreaga lume si este simbolul cantecului francez, putini dintre cei ce iubesc muzica celebrei cantarete Mireille Mathieu stiu ca la baza carierei sale uimitoare se afla o poveste de viata incredibila.

Mireille Mathieu provine dintr-o familie cu 14 copii, cu posibilitati materiale foarte reduse, insa crescuti de parinti cu caldura si dragoste sufleteasca fara dimensiuni. Greutatile financiare o determina pe Mireille ca la varsta de 13 ani sa se angajeze intr-o fabrica de hartie unde confectiona plicuri. Astfel, reuseste sa creasca venitul familiei, iar mai tarziu ajunge sa isi plateasca primele lectii de muzica. Calitatile si sensibilitatile muzicale le mostenise de la tatal sau, pe care il auzea cantand precum un tenor atat acasa cat si in corul bisericesc.

Un aparat de radio vechi adus in casa de tatal sau avea sa-i schimbe destinul micutei Mireille. Astfel, a descoperit vocea unica a celebrei Edith Piaf, interpreta idol a carei profesiune o urmeaza cu vehementa si, ii deschide calea spre succes. Dupa trei ani de incercari perseverente de a obtine un premiu in cadrul concursului muzical al localitatii din care provenea, Mireille castiga trofeul cu piesa “La Vie en Rose”, melodie nelipsita si astazi din repertoriul artistei.

Biletele pentru concertul Mireille Mathieu sunt disponibile in reteaua VreauBilet, la punctele de vanzare din Unirea Shopping Center etj.2, Libraria Mihai Eminescu, la Sala Palatului si online prin www.vreaubilet.ro. Pretul acestora variaza intre 200 si 500 lei, in functie de categoria de loc.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.