Sarbatorile vin mai devreme la Christmas Rock Fest

Phoenix Entertainment va invita la Christmas Rock Fest pe 15 si 16 decembrie in The Silver Church! Trupa Cargo va oferi un recital special in data de 15 decembrie 2013, avand in deschidere trupele Pseudonoise (alternative metal) si Stone Light (melodic heavy metal), in timp ce pe 16 decembrie pe scena din Silver Church vor urca Trooper si cunoscutul tobosar Mike Terrana, alaturi de formatia lui.

Evenimentul se anunta a fi cea mai tare petrecere de sfarsit de an, iar cei prezenti vor avea parte de numeroase surprize din partea organizatorilor. In spiritul lui Moș Craciun, toti detinatorii de bilet vor primi un cadou special cu semnaturi originale. In plus, cei care isi doresc sa petreaca o noapte rock pe cinste trebuie sa se grabeasca in achizitionarea biletului deoarece primele 200 de bilete sau abonamente cumparate vor intra intr-o tragere la sorti pentru un meet and greet cu Mike Terrana si Trooper.

Biletele se pot cumpara din reteaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro sub forma de abonament la preturile de 80 de lei pana pe 30 noiembrie si de 90 de lei pana pe 14 decembrie. Se pot achizitiona si bilete separate, pe fiecare zi, la preturile de 50 de lei (pana pe 30 noiembrie), 60 de lei (in perioada 1 decembrie – 14 decembrie) si 65 de lei in ziua concertului, la intrarea in sala de spectacol.

Share

One thought on “Sarbatorile vin mai devreme la Christmas Rock Fest

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.