“Unora le place swingul” la Teatrul de Arta Bucuresti

Traim intr-o lume a optiunilor, a tendintelor si a liberului arbitru. Unii prefera iarna, altii pescuitul, multi opteaza pentru filme horror, iar unora le place… swingul. Asa ca Teatrul de Arta Bucuresti lanseaza o noua provocare si isi invita publicul la cea mai recenta coproductie a sa, “Unora le place swingul”, dupa Donna Hoke, in regia lui Claudiu Puscau, cu Lavinia Munteanu, Anca Manolescu, Edgar Nistor si Marius Calugarita.

Premiera va avea loc pe 27 noiembrie 2013, incepand cu ora 20.15, la Teatrul de Arta Bucuresti.

Textul, dupa o cunoscuta si premiata autoare din Statele Unite, trateaza cu umor si dezinvoltura, dar si cu sensibilitate, problemele cuplurilor tinere din zilele noastre. Ce legatura poate exista intre doua cupluri vecine, un pui de elefant, sex si lasagna? Iata un raspuns pe care il puteti afla numai daca veti accepta sa va dezbracati de prejudecati si sa deveniti spectatori ai unui spectaculos spectacol al contrastelor, in care nonconformismul se imbina cu sensibilitatea, iar umorul cu profunzimea sentimentelor.

Sunteti asteptati sa sorbiti dialogurile picante ale personajelor, care trec prin situatii incitante si a caror experienta va va face, cu siguranta, sa va priviti altfel vecinii. 🙂

Pentru rezervari si informatii: 0737.904.932 si rezervari@teatruldearta.ro

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.