Cele mai bine vandute titluri ale Editurii Litera la Gaudeamus 2013

In perioada 20 – 24 noiembrie 2013 Litera și-a intampinat cititorii cu cele mai captivante noutați editoriale, evenimente interesante și reduceri spectaculoase. Cu o oferta extrem de variata, discount-uri mari, de pana la 70%, Litera a reușit sa atraga atenTia celor din targ Si sa fie pe placul fiecarui cititor.

O carte extrem de apreciata de vizitatorii acestei ediTii a targului Gaudeamus este „Prea multa fericire” de Alice Munro, caștigatoarea Premiului Nobel 2013 (peste 1500 de exemplare vandute). Cartea este o culegere de 10 povestiri care se strecoara in labirintul intunecos al sufletului uman, dezvaluind secrete si incordari interioare indescifrabile din exterior.

Volumul este urmat in top de titlul „Amintiri. ViaTa mea inainte Si dupa perestroika” semnat de Mihail Gorbaciov. Volumul a beneficiat de peste 500 de exemplare vandute.

Un alt titlu cu numeroase exemplare vandute este „Regele Mihai. Album Istoric” de Diana Mandache (vandut in peste 400 de exempare). Albumul reprezinta un inedit si dinamic portret al Regelui Mihai I si prezinta trei aspecte importante ale vietii si personalitatii Regelui: educatia si anii de formare, ceremoniile si solemnitatile la care a participat in calitate de principe și de suveran al țarii, felul in care iși petrecea timpul liber si hobby-urile sale.

In cadrul ediției Gaudeamus 2013, Litera si-a intampinat cititorii cu o bogata oferta editoriala, titluri variate din toate domeniile, numeroase evenimente si lansari de carte. Vanzarile de anul acesta au fost mai mari decat cele din editia precedenta a targului cu 15%, iar numarul tuturor cartilor Litera achizitionate depaseste 10 000 de exemplare.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.