Atelier de design floral: Christmas workshop

Flowers Garden va invita duminica, 8 decembrie 2013, in intervalul orar 12:00-14:00, la un atelier de design floral cu tema Christmas Workshop in Lente&cafea, strada Arcului nr. 8 (in spatele Bisericii Armeneasca). Gazda atelierului va fi designerul florist Stefan Ditu. Numarul maxim de participanti este 12, rezervarile facandu-se in ordinea inscrierilor.

Costul atelierului este de 150 lei (include consumatie, flori si materiale, iar aranjamentul se va lua acasa la final).

Perioada sarbatorilor de iarna debuteaza odata cu bucuria decorarii si personalizarii casei cu aranjamentele din brad ce recreeaza, an de an, atmosfera de poveste si ne aminteste de mirosul dulce al copilariei. De aceea, pentru a pastra una din cele mai vechi traditii romanesti, Flowers Garden dedica exclusiv workshop-ul din data de 8 decembrie decoratiunii de Craciun.

Un simbol traditional de sute de ani, coroana de brad realizata manual din elemente naturale, intr-o combinatie cromatica de verde, auriu si rosu reprezinta speranta unui nou inceput si renasterea. Confectionata chiar de dumneavoastra din ramuri de brad parfumate, dispuse in forma de cerc, conuri si fructe proaspete va fi vazuta ca un “Bun venit” tuturor celor care vor trece pragul casei, ca o recunoastere a spiritului de sarbatoare: generoziate, bunatate si revederea cu cei dragi.

Asadar, fie ca va propuneti sa il oferiti in dar de Craciun sau sa realizati chiar dumneavoastra prima coronita din brad, atelierul de Craciun va va introduce in spiritul de sarbatoare pentru a-l impartasi apoi cu cei dragi.

Atelierul se adreseaza deopotriva incepatorilor si celor care au cunostinte despre flori.

INSCRIERI si DETALII despre atelier:
0757 011 869/ 0740 893 712 • atelier@flowers-garden.ro • www.flowers-garden.ro

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.