Noul album KITARO va fi prezentat la Sala Palatului

Kitaro este universal recunoscut ca arhitect fondator al muzicii New Age. Sunetele muzicii sale sunt o fuziune extrem de reusita intre diferite culturi, tehnici si sfere de constiinta si vor fi sustinute pentru prima data in prezenta spectatorilor de la Sala Palatului, in data de 2 martie 2014.

Diversele sale colaborari solide si compozitii rezonante, multi-texturate sfideaza cu adevarat constrangerile de orice gen. Castigator al premiilor Grammy si Globul de Aur, Kitaro a atras aprecierea globala in decursul a peste trei decenii de activitate.

Pe langa cele mai reusite compozitii ale sale ce vor fi interpretate in cadrul concertului de la Bucuresti, Kitaro va include in playlist-ul serii piesele de referinta de pe noul album intitulat “Final Call”, lansat in luna septembrie a acestui an, material discografic ce reprezinta, in viziunea artistului, un omagiu adus propriei vieti din respect pentru natura.

Kitaro afirma ca planeta in sine se degradeaza si ne avertizeaza cu privire la posibilele consecinte grave daca nu vom aborda in timp util toate problemele la nivel mondial. Muzica de pe “Final Call” este un apel la actiune si o calatorie de introspecție pentru ascultator, pentru a-i ajuta pe oameni sa descopere metode pentru tratarea planetei noastre si sa le puna in practica.

Biletele pentru concertul Kitaro de la Sala Palatului sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet – Unirea Shopping Center etj.2, Teatrul Elisabeta (Bdul. Regina Elisabeta nr.45), la D’Arte Foto – Libraria Eminescu, la Sala Palatului, sediul central din Str. Octavian Goga nr.24 si online prin www.vreaubilet.ro.

Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc, astfel:

Golden VIP – 320 lei
VIP – 280 lei
Cat. I – 200 lei
Cat.II – 180 lei
Cat.III – 150 lei
Cat.IV – 100 lei

Extras din comunicatul Vreaubilet

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.