Iv cel naiv lanseaza un nou volum: “Nesfarsesc”

Editura Vellant lanseaza in Café Verona, Carturesti “Nesfarsesc”, un nou volum semnat de Iv cel naiv, poetul anonim care a reusit sa aduca poezia pe raftul de bestsellers al librariilor. Evenimentul va avea loc joi, 5 decembrie, de la ora 19.00 si se construieste in jurul intrebarii “Ce gust are poezia?”.

Raspunsul il aflam cu ajutorul lui Andie, o cititoare pasionata de poezie si cofetarie, care va porni intr-o incursiune gastronomica prin lumea versurilor lui Iv.

Mii de versuri din poezia lui Iv au circulat pe internet de cand si-a deschis blogul si pana azi. Citate in declaratii de dragoste, impartasite pe retele de socializare, trimise prin sms, poeziile lui Iv au ajuns acum intr-un nou volum – cel de-al treilea publicat la Vellant (dupa “Versez” in 2011) si “Uibesc” in 2012), ilustrat extraordinar si de aceasta data de artistul Vali Petridean. Acest al treilea volum are un invitat special: David Petridean, fiul lui Vali, s-a alaturat echipei realizand una dintre ilustratiile cartii – cea care insoteste poezia “un cal mare, alb”.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.