Teatrul de Arta sarbatoreste un an de spectacole in sala proprie

Pe 8 decembrie 2013, Teatrul de Arta Bucuresti sarbatoreste un an de cand a deschis usile salii de teatru din strada Sfantul Stefan nr. 21 si de cand visele sale au inceput sa imboboceasca pe propria scena de teatru. Asa ca, din 8 decembrie, vor urma 8 zile de sarbatoare si 8 evenimente aniversare.

In primul an de la lansare, TAB nu doar ca si-a intampinat publicul in atmosfera calda si linistita a propriei sali, micuta dar cocheta, ci si-a uimit permanent spectatorii cu proiecte noi precum: Stagiunea de vara “Teatru Fara Tavan” (desfasurata in amfiteatrul amenajat in fata salii de spectacole), Teatrul de Arta Junior (cu spectacolele pentru copii, puse in scena in diminetile de week-end), scoala de Vara (prin organizarea cursurilor de dezvoltare personala prin actorie), sase productii proprii noi (Ruleta Ruseasca, Colectionarul, Voyeur, Unora le place swingul, 6 din 49 si Procesul cartitelor – ultimele doua urmand a avea premiera in saptamana aniversara).

In cei 3 ani de la infiintare si dupa primul an intr-un spatiu propriu, Teatrul de Arta Bucuresti a reusit sa implineasca destinul a numeroase spectacole. Succesul Teatrului, masurat in zambete si aplauze, continua sa inalte standardele si sa ofere spectatorilor proiecte si mai indraznete.

Pentru ca iarna si ceasul aniversar se apropie, la Teatrul de Arta Bucuresti, sarbatorile incep din 8 decembrie.

Optamana aniversara va incepe in forta, pe 8 decembrie, de la ora 19.00, cu o scurta si neplictisitoare conferinta de presa, urmata de PREMIERA celei mai recente productii a Teatrului de Arta – “6 din 49”, o comedie savuroasa cu Dana Voicu si Liviu Cheloiu, in regia lui Alexandru Maftei. Programul continua pe parcursul saptamanii cu cele mai jucate spectacole ale stagiunii alaturi de Maria Raducanu si se va incheia, pe 15 decembrie, cu o alta premiera, “Procesul Cartitelor”, al carei mister TAB isi rezerva dreptul de a-l mai pastra.

Conform cu spusele lui Shakespeare, Teatrul de Arta Bucuresti isi propune prin spectacolele sale sa fie o oglinda a societatii contemporane, alegandu-si productiile de asa natura incat sa fie in primul rand o radiografie a vietii pe care o traim, a sentimentelor pe care le incercam zi de zi si care au puterea sa ne faca fericiti sau nefericiti si, abia apoi, spectacole de teatru.

La ceas aniversar, echipa TAB multumeste publicului tot mai numeros, prietenilor si sustinatorilor si ii asteapta sa sarbatoreasca impreuna implinirea primului an in propria sala de teatru, cu un program special, pentru toate starile sufletesti ale inceputului de iarna!

PROGRAMUL SAPTAMANII ANIVERSARE

DUMINICA, 8 DECEMBRIE | ORA 20.15
Conferinta de presa Aniversare
PREMIERA
6 din 49 de Spiró Győrgy
traducere si adaptare Zeno Fodor
Cu: DANA VOICU si LIVIU CHELOIU
Regia ALEXANDRU MAFTEI

LUNI, 9 DECEMBRIE | ORA 20.15
6 din 49 de Spiró Győrgy
traducere si adaptare Zeno Fodor
Cu: DANA VOICU si LIVIU CHELOIU
Regia ALEXANDRU MAFTEI

MARTI, 10 DECEMBRIE | ORA 21.15
UN BARBAT SI MAI MULTE FEMEI de Leonid Zorin
Cu: PAULA CHIRILA si GEORGE CONSTANTINESCU
Regia BOGDAN HUSANU

MIERCURI, 11 DECEMBRIE | ORA 20.15
CONCERT
MARIA RADUCANU

JOI, 12 DECEMBRIE | ORA 20.15
UNORA LE PLACE SWINGUL, dupa Donna Hoke
Cu LAVINIA MUNTEANU, ANCA MANOLESCU, EDGAR NISTOR, MARIUS CALUGARIA
Regie CLAUDIU PUSCAU

VINERI, 13 DECEMBRIE | ORA 20.15
VARIATIUNI LA INVENTIUNI
Cu: EMILIAN MARNEA, PETRE ANCUTA

SAMBATA, 14 DECEMBRIE | ORA 20.15
VOYEUR, de Gardner McKay
Cu: ALEXANDRA IONITA si TUDOR ARON ISTODOR
Regia CLAUDIU ISTODOR
Scenografia Iulian Baltatescu

DUMINICA, 15 DECEMBRIE | ORA 20.15
PREMIERA
PROCESUL CaRTITELOR, de Sorana Coroama Stanca
Cu: MIHAI STANESCU, LAVINIA POP COMAN, VLAD IANUS
Scenografie: Razvan Constantinovici
Costume: Ilona Micu Lorincz
Regia: MARIAN MOCANU

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.