Andi Vasluianu si Serban Pavlu vin in Nocturne la TVR

Marina Constantinescu sta de vorba luni, 9 decembrie, de la ora 00.00, cu actorii Andi Vasluianu si Serban Pavlu in cadrul emisiunii Nocturne, care poate fi urmarita la TVR 1, TVR HD si TVR+. Intreaga colectie de emisiuni Nocturne poate fi vizionata online pe www.tvrplus.ro, iar cei interesati pot interactiona cu echipa emisiunii pe pagina de Facebook – http://bit.ly/NocturneTVR1.

Serban Pavlu a terminat actoria in 1997, la clasa lui Alexandru Repan, iar Victor Rebengiuc a deschis portile Teatrului Bulandra pentru el si alti cativa actori valorosi. Andi Vasluianu a absolvit in 1999, la clasa Sandei Manu, intr-o generatie muncitoare, talentata, cu profesori exceptionali si modele reale. Cei doi actori, Andi Vasluianu si Serban Pavlu, sunt invitatii Marinei Constantinescu la editia de luni, 9 decembrie, a emisiunii Nocturne de la TVR 1, TVR HD, dar si online pe tvrplus.ro. Cei doi vorbesc despre actoria de film sau de teatru, despre notorietate, vizibilitate in fim sau in teatru, despre cum se traieste din cele doua arte, despre noile generatii de actori romani.

Dupa cum povesteste chiar el, Andi Vasluianu a facut liceul la seral, intr-o conjunctura dura si nefavorabila, dar asta nu l-a impiedicat sa-si doreasca de la viata din ce in ce mai mult. “Sanda Manu m-a intrebat de ce nu am dat admiterea la facultatea de stat. I-am raspuns ca nu sunt pregatit pentru nivelul acela. Iar ea s-a uitat la mine si mi-a spus: Ce intelegi tu, draga, prin a fi pregatit? Atunci am inteles ca pot”, isi aminteste Andi Vasluianu.

“Actorii sunt angajati, primesc un salariu lunar si niste regizori ii distribuie sau nu in niste spectacole. Eu fac atatea alte lucruri in afara de a juca la teatru, si nu doar film, incat nu mai pot spune ca ma defineste faptul ca sunt angajat intr-un teatru”, spune celalalt invitat al Marinei, Serban Pavlu.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.