Lacul Lebedelor pe Gheata vine cu surprize pentru spectatori

Sarbatorile vin cu o surpriza pentru iubitorii de balet pe gheata: toti cei care detin un bilet pentru baletul LACUL LEBEDELOR PE GHEATA au sansa sa castige un week-end feeric pus la dispozitie de www.hotelofice.ro. Premiul include un pachet turistic premium, compus din doua nopti de cazare: prima la Palatul Brukenthal din Avrig iar cea de a doua la Hotelul de Gheata de la Balea Lac. Premiul va fi oferit prin tragere la sorti, in seara spectacolului. In urna se vor afla partile detasabile ale tuturor biletelor de acces.

In plus, chiar si cei care nu intra in posesia marele premiu pot savura o experienta extraordinara la Balea Lac Ice Hotel, in conditii preferentiale: toti cei care au un bilet pentru LACUL LEBEDELOR PE GHEATA beneficiaza de o reducere de 50% la serviciile de cazare oferite de celebrul hotel considerat o atractie turistica de top a Romaniei.

Atat marele premiu cat si facilitatile puse la dispozitia tuturor detinatorilor de bilete la spectacolul singurului balet profesionist pe gheata din lume sunt oferite de www.hotelofice.ro. Reducerea poate fi utilizata atat pentru servicii la Hotelul de Gheata, cat si pentru serviciile oferite de cabana Balea Lac*.

Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheata din Sankt Petersburg ajunge la Bucuresti pentru un spectacol feeric, cu reprezentatia LACUL LEBEDELOR, pe 18 ianuarie 2014. Productia LACUL LEBEDELOR este pusa in scena de coregraful artist emerit al Rusiei Konstantin Rassadin, iar in ultimii 5 ani a fost prezentata pe cele mai prestigioase scene din SUA, Canada, Olanda, Germania, China, Spania, Coreea, Taiwan, Grecia, Portugalia, Irlanda, Serbia, Slovenia, Turcia, Elvetia, Columbia si Argentina.

Spectacolul pus in scena de Baletul pe Gheata din Sankt Petersburg este singurul din lume in care baletul clasic se imbina cu feeria spectacolului pe gheata. Baletul pe gheata din Sankt Petersburg aduce in fata publicului transpunerea fidela pe luciul scenei-pationoar a unui spectacol clasic de balet, cu decoruri, costume si balerini pregatiti in renumitele scoli de balet clasic din Rusia. Pentru acest spectacol, scena Salii Palatului va fi acoperita cu 2500 de kg de gheata naturala.

Pentru LACUL LEBEDELOR pe gheata sunt disponibile 6 categorii de bilete:

Categoria 1 – 350 lei
Categoria 2 – 300 lei
Categoria 3 – 250 lei
Categoria 4 – 200 lei
Categoria 5 – 150 lei
Categoria 6 – 100 lei

Biletele se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Orange, Vodafone si Diverta, si online pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro si www.iabilet.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.