Craciuneste cu Revista Atelierul pe 21 decembrie!

Pe 21 decembrie 2013, Revista Atelierul va invita sa petreceti o dupa amiaza chic de la ora 15.00 la ora 20.00 la Ceainaria Bernschutz & Co. Universitate (in spatele Muzeului Sutu, str Ion Nistor, nr.6) si sa aflati care dintre cei peste 40 de finalisti va fi castigatorul titlului de Artizanul Anului 2013. Intrarea este libera.

Cel mai frumos brad asteapta sa fie impodobit in stil handmade, asa ca sunteti asteptati sa veniti cu un ornament facut de voi. Pentru ornamentul vostru handmade vi se ofera o revista Atelierul si o aparitie intr-un foarte special articol pe site. Puteti aduce un globulet, beteala sau ceva ce va reprezinta si vreti sa fie in bradul Atelierul.

Un photo booth va fi disponibil pentru cei care vor sa isi faca poze cu barba de Craciun, caciulite si alte recuzite sezoniere. Editiile speciale Revista Atelierul de Craciun vor fi proiectate pentru a va oferi noi si noi idei de decoratiuni de Craciun.

Iar daca sunteti in cautarea cadoului perfect pentru Craciun, de la Ceainaria Bernschutz & Co. puteti sa achizitionezi cele mai frumoase lucruri: ceainice, mancaruri alese, seturi de portelan si alte minunații numai bune de pus sub brad.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.