Editura Herald taie din preturi pe final de an

Cele mai interesante pachete de carti de la Editura Herald pot fi achizitionate acum la pret redus. Pana pe data de 19 decembrie, reducerile sunt litera de lege la Herald, asa ca va prezentam in ceea ce urmeaza oferta editurii. Pentru mai multe detalii accesati www.edituraherald.ro.

Pachetul PARENTAJ INTELIGENT

Provocarile unui parinte s-au schimbat drastic in ultimii 50 de ani! Descopera o analiza “360 de grade” asupra parentajului inteligent si sensibil cu Michael Thompson, Daniel Siegel si Alice Miller, cei mai importanti specialisti ai momentului, recomandati de apreciatul trainer Otilia Mantelers! O singura colectie iti aduce cunoasterea si stiinta acumulate de importanti psihologi, terapeuti si analisti in arta sensibila de a fi parinte pe deplin!

Crescandu-l pe Cain, de Michael Thompson
Prieteni buni, dusmani aprigi, de Michael Thompson
Parentaj sensibil si inteligent, de Daniel Siegel
Drama copilului dotat, de Alice Miller

Pachetul MISTERE DEZVALUITE

Ofera Kabbala raspunsul ultim despre natura lui Dumnezeu? Ce mistere i s-au dezvaluit lui Pitagora inca din antichitate si de ce au fost ascunse de curiozitatea profanilor atata vreme? Cum au reusit templierii sa reconfigureze harta lumii, intre pelerinaje si tabere de razboi? Cum functioneaza Francmasoneria si ce simboluri din templul lui Solomon folosesc membrii lojei? Ce element viu au cautat asiduu alchimistii, secole la rand? Un lung sir de initiati dezvaluie astazi Marile Mistere ale lumii, intr-o colectie de exceptie!

Doctrina Kabbalei. Filosofia religioasa a evreilor, de Adolph Franck
Pitagora si misteriile antichitatii, de Jean Mallinger
Alchimia. Maestrul si Marea Opera, de Archibald Cockren
Templierii. O societate secreta din Evul Mediu, de Thomas Keightley
Numerele si puterea lor oculta, de Wynn Wescott
Francmasoneria. Istoria, simbolismul si filosofia, de Albert Mackey

Pachetul INTELEPCIUNE SI COMPASIUNE

Poate invatatura si practica buddhista sa ne conduca la o minte linistita si senina? Pornind de la realitatile zilnice, una dintre cele mai puternice voci contemporane, al paisprezecelea Dalai Lama, ofera un adevarat manual de ajutor pentru oricine vrea sa gaseasca eliberarea de suferinta si drumul spre completitudine. Primele 30 de pachete includ titlul Mandala cu semnatura autorului Octavian Simu, cel mai important orientalist român al momentului.

Filozofia si practica buddhismului tibetan, de Sfiintia Sa Dalai Lama
Mintea linistita si senina, de Sfiintia Sa Dalai Lama
Mandala – Geometrie si arta sacra, de Octavian Simu (carte cu autograful autorului)

Pachetul ARTA SCHIMBARII

Iti amintesti cum se comunica din inima? Te poti opri, din cand in cand, sa respiri linistit? Facilitarea dezvoltarii umane prin mindfulness si meditatie poate parea o activitate inaccesibila si greu de atins pentru o lume agitata. Daniela Andreescu, un carismatic life coach si autor, iti ofera minute de ragaz, clipe de reconectare cu tine insuti prin imagini si cuvinte. implinirea sinelui incepe cu antrenament in comunicare si relationare! Afla cum sa fii propriul tau choach, pentru o viata!

Sub pomul de scortisoara. Meditatii, de Daniela Andreescu
Conversatii cu tine, de Daniela Andreescu
Cum traversezi un curcubeu, de Daniela Andreescu

Pachetul CALATORIE SPRE SINE

De doua miloane de ani calatoresti prin lume. Iti amintesti unde a inceput totul? Cu ce informatii ai parcurs drumul pana acum? si unde se va incheia? Esti eroul propriului labirint! Descopera alaturi de psihanalisti, istorici, scriitori, cineasti de succes international cum traieste prin tine mitul eroului si al parcursului sau initiatic.

Eroul cu o mie de chipuri, de Joseph Campbell
Sinele de doua milioane de ani, de Anthony Stevens
Psihoterapie. Din experienta unui analist jungian, de Marie Louise von Franz

Pachetul SAMANISM

Cunoaste-ti calauza! Samanul este poarta de trecere, vocea care talmaceste sufletelor. Descopera limbajul magic al acestui personaj, afla de ce sunetul tobei este vindecator, desluseste intelesurile ascunse din recuzita si gesturile Samanului care pot reconecta omul cu trairea spirituala autentica.

Samanismul – Calatorie intre doua lumi, de Octavian Simu
Samanii din Tuva, de M.B. Kenin Lopsan
Samanism in Siberia, de Maria A. Czaplicka

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.