Horatiu Malaele incheie anul cu “Sunt un orb”

La sfarsit de an, pe data de 30 decembrie, incepand cu ora 19.00, indragitul actor Horatiu Malaele va urca pe scena Teatrului Elisabeta, la cererea publicului, pentru a cincea oara, in rolul magnific pe care il interpreteaza cu imens succes in recitalul “Sunt un orb”.

Spectacolul este unul umoristic, plin de viata, caracteristic stilului inconfundabiul abordat de marele actor, caruia nu ii lipsesc ingredientele care ii dau sens si culoare: muzica, poezia, improvizatia. Actorul Horatiu Malaele ii va introduce pe cei prezenti in atmosfera bunei dispozitii si va imbina in armonie perfecta comedia cu literatura prin pleiada de poezii despre dragostea animaliera, picturala, de mama, de sotie, prin versurile lui Nichita Stanescu, Teodor Paca, George Toparceanu, Emil Brumaru, Mircea Micu, Geroge Tarnea, Geo Dumitrescu, Nazim Hicmet si altii.

Bilete sunt disponibile la pret general de 49 lei in reteaua Vreau Bilet – Unirea Shopping Center, etaj 2, corp central, casa de bilete Vreau Bilet din Bdul. Octavian Goga nr. 24, bl. M62, sc. 1, et. 1, de la casa de bilete a Teatrului Elisabeta – Bdul. Regina Elisabeta nr. 45, D’Arte Foto – Libraria Eminescu, magazinele EuroGsm si online prin www.vreaubilet.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.